Laaja Excel-kooste Suomessa tehdystä vapaan (kansan)sivistystyön opinnäytetutkimuksesta 1933-2017

Julkaisemme tänään SVV-sivustolla vapaan (kansan)sivistystyön opinnäytetutkimusta koskevan Excel-listauksen. Koostetta voi käyttää vapaasti omiin tarkoituksiin noudattan asianmukaista viittauskäytäntöä. Koosteen on laatinut väitöskirjatutkija Jenni Pätäri (Tampereen yliopisto) osana väitöstutkimustaan sekä SVV-toimintaa.

Listaus ei ole kattava ja sitä täydennetään jatkuvasti. Erityisesti tuoreemman gradutasoisen tutkimuksen sekä ammattikorkeakouluissa tehdyn opinnäytetutkimuksen kartoitus on kesken. Päivitettävien tietojen osalta voi mielellään olla yhteydessä Jenni Pätäriin. SVV-ohjelmassa on toiveena kehittää aineiston pohjalta opinnäyteportaali, josta on mahdollista hakea alakohtaista tutkimustietoa. Myös siihen liittyvän kehittelyn, resurssien sekä yhteistyön osalta voi olla yhteydessä Pätäriin.

Aineisto sisältää tutkimusta eri tieteenaloilta, ei pelkästään kansansivistysopista tai aikuiskasvatuksen alalta. Osan yhteys vapaaseen (kansan)sivistystyöhön voi olla välillisempi kuin toisten.

Viittaustiedot: Pätäri, Jenni (2017). Kooste Suomessa tehdystä vapaan (kansan)sivistystyön opinnäytetutkimuksesta 1933-2017. Sivistystyön Vapaus ja Vastuu -yhteistutkimusohjelma. Saatavilla osoitteesta <http://www.vapausjavastuu.fi/tietopankki/opinnaytetori/valmistuneita-opinnaytteita/>.


Listaus löytyy valmistuneiden opinnäytteiden sivulta.

 

Tallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *