Jyväskylä 2018

Vapaan sivistystyön avoin tutkimustyöpaja

30.–31.8.2018 Jyväskylässä

 

Vapaan sivistystyön teemasta tutkimusta tekevien ja siitä kiinnostuneiden perinteinen avoin tutkimustyöpaja järjestetään elokuussa Jyväskylässä osana Vapaan sivistystyön päiviä. Tutkimustyöpajan järjestää Sivistystyön Vapaus ja Vastuu -hanke (SVV). Työpajaa luotsaavat professori Anja Heikkinen ja SVV-koordinaattori Sini Teräsahde.

Tutkimustyöpajan ohjelma rakentuu osallistujien vapaata sivistystyötä koskevien tutkimusten esittelyistä ja niistä käytävästä keskustelusta. Kyseessä voi olla työn alla oleva opinnäytetyö (pro gradu, väitöskirja) tai muu tutkimus. Työpajassa voidaan käsitellä myös lyhyempiä ideapapereita. Tutkimuksista keskustelemaan toivotaan laajaa osallistujajoukkoa.

Tutkimustyöpajaan osallistuvien on ilmoittauduttava Vapaan sivistystyön päiville (ks. ohjelma ja ilmoittautuminen) 15.8. mennessä. Lisäksi työpajoihin ilmoittaudutaan erikseen ja Vapaan sivistystyön tutkimustyöpajan ilmoittautumislomake löytyy osoitteesta https://link.webropolsurveys.com/EP/C9460C5842C01341.

Jos haluat esitellä työpajassa omaa tutkimustasi, lähetä esityksesi abstrakti (n. 400 sanaa) 31.5. mennessä sini.terasahde@sivistystyo.fi. Esitysten hyväksymisestä työpajaan ilmoitetaan 14.6. mennessä. Abstraktit kootaan SVV-nettisivuille ja jaetaan kaikille työpajaan ilmoittautuneille. Valmiit esitykset (paperi tai pp-diat) tulee toimittaa 27.8. mennessä sini.terasahde@sivistystyo.fi.

SVV-ohjelma maksaa tutkimustyöpajan ohjelmaan merkittyjen esittäjien puolesta osallistumismaksun. Osallistujat vastaavat itse matka- ja majoituskuluistaan sekä majoituksen varaamisesta.

Lisätietoja: sini.terasahde@sivistystyo.fi ja anja.heikkinen@uta.fi

 

TERVETULOA!