SVV-uutiskirje, toukokuu 2018

Tervehdys!

Tänään on viimeinen päivä ilmoittautua Tampereella 17.5. pidettävään Tieteen yleistajuistamisen työpajaan. Paikkoja ilmaiseen koulutukseen on vielä jäljellä, joten toimihan nopeasti. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumislomakkeen löydät SVV-sivuilta.

Tänä vuonna perinteinen vapaan sivistystystyön avoin tutkimustyöpaja järjestetään Jyväskylässä 30.-31.8. Vapaan sivistystyön päivien yhteydessä. Kutsumme nyt vapaan sivistystyön aiheista tutkimusta tekeviä esittelemään tutkimustaan työpajassa ja pyydämme lähettämään esitysten abstraktit toukokuun aikana. Tutkimuksista keskustelemaan ovat tervetulleita kaikki vapaan sivistystyön tutkimuksesta kiinnostuneet. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löydät SVV-sivuilta.

Ennakkotietona ilmoitamme, että Metasivistys-kirjahankkeen päätösseminaari pidetään Helsingissä 10.12.2018. Seminaarin ohjelma koskee parhaillaan työn alla olevan kirjan teemaa: Vapaan sivistystyön rooli, asema ja merkitys suomalaisessa koulutusjärjestelmässä ja yhteiskunnassa. Merkitsehän siis päivämäärä kalenteriisi.

Tapaamisiin näissä tilaisuuksissa ja tarmokasta toukokuuta kaikille vapaan sivistystyön ja sen tutkimuksen parissa työskenteleville!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *