Yhteystiedot

Mukaan SVV-toimintaan?

SVV on vapaan sivistystyön tutkimuksen yhteistyöohjelma, jonka toteuttaminen on alkanut vuoden 2011 syksyllä. Ohjelma pyrkii vapaan sivistystyön eri toimijatahojen välisen vuorovaikutuksen sekä alan tutkimuksen vahvistamiseen. Tutkimusverkoston toiminnasta vastaavat tällä hetkellä Itä-Suomen ja Tampereen yliopistot sekä Åbo Akademi. Vapaa Sivistystyö ry (VST) koordinoi verkoston toimintaa. Toimintaan (esimerkiksi tutkijatapaamisiin) voivat osallistua kaikki vapaan sivistystyön teemoista kiinnostuneet: opiskelijat, tutkijat, alan ammattilaiset ja asiantuntijat sekä yleisesti kaikki alan teemoista kiinnostuneet. Tervetuloa mukaan!


Sähköpostilista

SVV-ohjelman sähköpostilistan osoite on svv(at)sivistystyo.fi. Lista on suljettu, mutta kaikki listalaiset voivat lähettää listalla viestejä. Voit liittyä listalle tai erota siltä kirjoittamalla sähköpostia VST:n toimisto- ja tiedotussihteerille Satu Sälpäkivelle (etunimi.sukunimi@sivistystyo.fi). Listaa hallinnoidaan VST:ssä.


SVV-YouTube-kanava


SVV-yhteyshenkilöinä toimivat

  • VST ry:ssä SVV-koordinaattori Sini Teräsahde (sini.terasahde(at)sivistystyo.fi), Aaro Harju (aaro.harju(at)sivistystyo.fi).
  • Joensuun seudulla (Itä-Suomen yliopisto) Jyri Manninen (jyri.manninen(at)uef.fi) sekä Ari Sivenius (ari. sivenius(at)uef.fi).
  • Tampereen seudulla (Tampereen yliopisto) Anja Heikkinen (anja.heikkinen(at)uta.fi), Jenni Pätäri (jenni.patari(at)uta.fi) ja Sini Teräsahde (sini.terasahde(at)uta.fi).
  • Vaasan seudulla (Åbo Akademi) Petri Salo (psalo(at)abo.fi) sekä Annika Pastuhov (apastuhov(at)abo.fi).

VST

VST ry on vapaan sivistystyön oppilaitosten ja muiden sivistysjärjestöjen yhteinen foorumi. Se vaikuttaa koulutuspoliittisten päätösten valmisteluun, kehittää alan aikuispedagogista ja muuta ammatillista osaamista sekä vapaan sivistystyön identiteettiä. Se myös ylläpitää kansainvälisiä yhteyksiä ja tukee vapaan sivistystyön tutkimusta.


UEF

Professori Jyri Manninen, etunimi.sukunimi(at)uef.fi

Filosofinen tiedekunta
Kasvatustieteiden ja psykologian osasto
Kasvatustiede ja aikuiskasvatustiede

Yliopistotutkija Ari Sivenius, etunimi.sukunimi(at)uef.fi

Filosofinen tiedekunta
Soveltavan kasvatustieteen ja opettajankoulutuksen osasto
Soveltava kasvatustiede ja opettajankoulutus


Tay

Professori Anja Heikkinen, etunimi.sukunimi(at)uta.fi
Tohtoriopiskelija Jenni Pätäri, etunimi.sukunimi(at)uta.fi
Tohtoriopiskelija Sini Teräsahde, sini.terasahde(at)uta.fi

EDU – Kasvatustieteiden tiedekunta


Abo Akademi

Professori Petri Salo, etunimi.sukunimi(at)abo.fi
Tohtoriopiskelija Annika Pastuhov, etunimi.sukunimi(at)abo.fi

Vuxenpedagogik, Vasa

Tallenna

Tallenna

2 vastausta artikkeliin “Yhteystiedot”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *