Avainsana-arkistot: Ekososiaalinen sivistys

Artikkelin tiedot Tekijä ja otsikko: Anna Kirstinä, Tiia Kontkanen & Satu Heimo (2024). Opintopiiri elää ajassa sivistyksellisten oikeuksien ja ekososiaalisen…

Lue Lisää

SVV-ohjelman koordinaattori Satu Heimo ja EPALE:n asiantuntija Linda Juntunen luennoivat 25. ja 26.4. Helsingin yliopistossa teemoista sivistys ja jatkuva oppiminen.

Lue Lisää

An online pre-seminar for AITU conference was organized Wednesday 9.2.2022. Organizers have now prepared a reflection paper on the inputs and discussions of the seminar.

Lue Lisää

Riina Nokelaisen aikuiskasvatustieteen pro gradu -tutkielmassa tarkasteltiin oppimista paikallisissa maaseudun kehittämisyhdistyksissä.

Lue Lisää

Ihminen on kuin verso – kasvava, arvoihin juurtuva, kommunikoiva ja toisiin vaikuttava olento. Jotta verso kasvaisi, juuret tarvitsevat uusia ravinteita. Niitä täytyy itsekasvattaa.

Lue Lisää

Syväekologisuuden ja syväsivistyksen välillä on vahvaa vastaavuutta. Tällä vuosituhannella kerrotaan sivistystarinaa, jossa luonto ja kulttuuri sulautuvat yhteen.

Lue Lisää

Annina Rintakummun vuonna 2020 valmistuneessa pro gradu -tutkielmassa tarkasteltiin kestävän kehityksen ja sivistyksen kietoutumia. Kontekstina oli koulutuspoliittisen linjauksen valmisteluprosessi.

Lue Lisää

Aikuiskasvatuksen teemanumero ”Sivistystyö planetaaristen kriisien ajassa” julkistetaan keskiviikkona 25. elokuuta kello 10–12 Kvs-säätiön Sivistyskulmassa. Tervetuloa mukaan!

Lue Lisää

Aikuiskasvatuksen teemanumero ja SVV-yhteistyöohjelman juhlanumero ”Sivistystyö planetaaristen kriisien ajassa” on ilmestynyt ja vapaasti luettavissa.

Lue Lisää

Globaalien kestävyyshaasteiden ajassa sivistystyö voi vahvistaa osallisuuden tunnetta maailmasta ja motivoida toimiin yhteisen tulevaisuuden turvaamiseksi.

Lue Lisää

10/20