Avainsana-arkistot: Elinikäinen oppiminen

SVV-ohjelman koordinaattori Satu Heimo ja EPALE:n asiantuntija Linda Juntunen luennoivat 25. ja 26.4. Helsingin yliopistossa teemoista sivistys ja jatkuva oppiminen.

Lue Lisää

Mimers forskarkonferens 2022 kommer att genomföras den 8–9 november i Jönköping och i samarbete med Encell – Nationellt kompetenscentrum för livslångt lärande.

Lue Lisää

Hallinta, valta ja rahoitus kietoutuvat yhteen, mutta niistä keskusteleminen on joskus haastavaa. Kuitenkin juuri siksi niistä pitäisi puhua. Mihin suuntaan vapaata sivistystyötä ohjataan – mitä kuuluu vapaan sivistystyön hallinnalle, vallalle ja rahoitukselle?

Lue Lisää

Miten aikuisten perusopetus, tutkintotavoitteinen ja joskus viranomaisten velvoittama yleissivistävä koulutus, sopii vapaan sivistystyön ihanteisiin?

Lue Lisää

Sivistystyön Vapaus ja Vastuu -ohjelma on aloittanut yhteistyön EPALE:n eli Aikuiskoulutuksen eurooppalaisen foorumin kanssa.

Lue Lisää

Koulutuspoliittisen selonteon ja poliittisen retoriikan tarkastelua Singaporesta käsin. Sivistystä, osaamista, koulutusvientiä ja ekososiaalista sivistystä.

Lue Lisää

Muotitermit innostavat ihmisiä. Hurahtaminen jatkuvan oppimisen käsitteeseen voi kuitenkin muuttaa vapaan sivistystyön työelämän kehittämisen tukipalveluksi.

Lue Lisää

Henri Piirainen 2020. Kansalaisopiston tuottamat työelämähyödyt. Itä-Suomen yliopisto. Pro gradu -tutkielma. Tämä artikkeli perustuu Piiraisen graduun ja gradua koskevaan haastatteluun,…

Lue Lisää

Titta Väätäinen (2020). Elinikäisen oppimisen kokemuksia muistitietokirjoituksissa. Itä-Suomen yliopisto, 2020. Pro gradu -tutkielma. Tämä artikkeli perustuu Väätäisen graduun ja gradua…

Lue Lisää

Turun yliopiston tiedote 24.3.2020 Heikki Kinnarin väitöstutkimus osoittaa, etteivät elinikäisen oppimisen ratkaistavaksi osoitetut ongelmat ole vuosikymmenten saatossa juuri muuttuneet. Sen…

Lue Lisää

10/10