Avainsana-arkistot: Kansalaisuus

Is education for everyone? What are we learning for? How could education be transformative and promote active global citizenship? What makes us feel compassion and take a stand for better future?

Lue Lisää

Pöhinää Pirkanmaalle: Sivistystyö paikallista kansalaistoimintaa ja demokratiaa rakentamassa? Pirkanmaan liiton järjestämä avoin ja maksuton seminaari perjantaina 21.1.2022 klo 12–15 Tampereella.

Lue Lisää

Syväekologisuuden ja syväsivistyksen välillä on vahvaa vastaavuutta. Tällä vuosituhannella kerrotaan sivistystarinaa, jossa luonto ja kulttuuri sulautuvat yhteen.

Lue Lisää

ESREAn tiedote (RELA):

A new article has been pre-published in RELACitizenship as individual responsibility through personal investment – an ethnographic study in a study circle (2017). Annika Pastuhov & Fredrik Rusk.

Lue Lisää

Ohjelmassa kysytään, millaisiksi suomalainen yhteiskunta ja kansalaisuus ovat muuttuneet ja muuttumassa ilmastonmuutoksen, sotien, globaalin köyhyyden, työn muutoksen ja työttömyyden, väestön…

Lue Lisää

Tuoreen Nordisk kulturpolitisk tidsskriftin teemana on vapaa sivistystyö ja Bildung. Suomesta julkaisussa on mukana Annika Turunen väitöskirjaansa pohjautuvalla artikkelilla Att…

Lue Lisää

6/6