Avainsana-arkistot: KVS

Kutsu. Julkaistu: 05.10.2017, 11:06. Kansanvalistusseura

Kansainvälinen konferenssi maahanmuuttajien osallistumisesta aikuiskoulutukseen


Maahanmuuttajien ja turvapaikanhakijoiden viime vuosina nopeasti kasvanut määrä haastaa myös suomalaisen koulutusjärjestelmän. Maahanmuuttajat ovat kasvava oppijaryhmä erityisesti aikuiskoulutuksen ja vapaan sivistystyön oppilaitoksissa. Miten heidän koulutuspolut saadaan sujuviksi Suomessa? Minkälaisia esimerkkejä Euroopasta löytyy maahanmuuttajien aikuiskoulutukseen osallistumisen lisäämiseksi? Miten hyvät käytännöt saadaan käyttöön Suomessa?

Lue Lisää

Meneekö otsikon viilaukseen puoli päivää? Osaatko hyödyntää somea työssäsi? Herättääkö viestisi median kiinnostuksen?

Jos pulmat ovat tuttuja, ratkaisu on ”Viestintätaidot haltuun opistoarjessa” -koulutus.

Lue Lisää

1 Kurikan setlementistä/kansalaisopistosta 1.1 Aiheen räätälöinti teemasta opetushenkilöstön osaaminen, osaamisen kehittäminen sekä työhyvinvointi. Opinnäytteen tekijä voi rakentaa tutkimusasetelman omista intresseistään…

Lue Lisää

Millaisilla ”kärjillä” saan päättäjät, ammattilaiset, median tai suuren yleisön kiinnostumaan tutkimuksestani? Miten käännän tiedekielisen tutkimukseni yleistajuiseksi tekstiksi, jota ymmärtävät myös tiedemaailman ulkopuolella toimivat? Miten voin käyttää eri medioita tutkimuksestani viestimiseen ja miten valittu media vaikuttaa sisällön ja tyylin valintaan?

Lue Lisää

Tieteen yleistajuistamisen työpaja vapaan sivistystyön tutkijoille

Osaatko kirjoittaa omasta tutkimuksestasi niin, että naapurisi ymmärtää, media kiinnostuu ja sidosryhmät vakuuttuvat? Tule oppimaan tieteen yleistajuistamisen taitoa viestinnän ja tieteen ammattilaisten johdolla!

Lue Lisää

Oletko huomannut, että Souli julkaisee säännöllisesti juttuja yhteistyössä SVV-ohjelman kanssa? 2016 ilmestyneitä juttuja Toimittaja on tutkijan työpari 18.2.2016. Eristäytynyt tutkija…

Lue Lisää

6/6